Spring naar inhoud

Isa's Rooftop Concert

Toegevoegd op: 13 mei 2020 Isa's Rooftop Concert zorgt op veilige afstand een interactief akoestisch optreden van professionele artiesten voor vreugde en saamhorigheid

Isa Music & Media organiseert 'Isa's Rooftop Concert' om de buurt op te vrolijken en te verbinden met een live en interactief akoestisch optreden van professionele artiesten op een veilige hoge social distance. Gezien ontzettend veel mensen het moeilijk hebben met de huidige Covid-19 situatie en de eenzaamheid een steeds grotere rol begint te spelen, willen wij enorm graag iets doen om onze medemens en buurtgenoten op te vrolijken, te verbinden en saamhorigheid te creëren. Door middel van een live uitzending kan niet alleen onze buurt meegenieten, maar kan er ook vanuit heel Nederland worden meegekeken. 

Met een muzikaal optreden van professionele artiesten bekend van The Voice of Holland, Idols, bekende musicals en andere concerten en shows, begeleid door een gitarist/toetsenist met daarbij alle corona maatregelen in acht genomen, brengen we positiviteit en glimlach op de gezichten van onze buurtgenoten die vanaf hun balkons, dakterrassen, kozijn of dakraam kunnen mee genieten. Met z'n allen zitten we in dezelfde onzekere situatie, en daarom zijn we extra verbonden en kunnen we momenten als deze goed gebruiken. Even lekker genieten, luisteren, meezingen, en vooral voor heel even de hele situatie naar de achtergrond doen verdwijnen. Door middel van een live uitzending kunnen mensen ook uit andere delen van Amsterdam of Nederland meegenieten.

Een eerdere pilot editie van een paar weken geleden bracht zoveel positieve feedback uit de buurt, stellen van jong en oud, dansend op hun dakterras, meezingend, studenten hangend uit hun dakraam, zelfs van buurtgenoten van een paar straten verder kregen we positieve feedback met reacties als 'dit is precies waar wat we nodig hebben en waar zoveel behoefte aan is in deze tijd.' Dit is precies wat we de buurt willen brengen zodat iedereen weer even een moment van saamhorigheid kan voelen, muziek verbindt! 

Meer informatie

Initiatief

Isa Music & Media BV

Website

Geen website

Categorieën
Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel