Spring naar inhoud

Survivalrun

Toegevoegd op: 18 mei 2020 Sporten is goed, zeker in deze tijd. Ruig geeft zolang de corona crisis duurt gratis survivalrunles aan kinderen uit Nieuw-West

Klimmen, klauteren, conditie, leren hoe hindernissen over te gaan. Lijkt dat je wat, schrijf je dan in. Tijdens de corona crisis kun je dan snel gratis sporten op Sportpark De Eendracht in Nieuw-West.


Trainers

De jeugdtrainingen worden door twee trainers gegeven. Linda en Maarten hebben beide veel ervaring op gebied van survivalrun en staan te popelen om hun enthousiasme door te geven aan de jeugd. Check de trainerspagina voor meer informatie over de trainers.


Training

Het doel van de trainingen is plezier hebben. Daarnaast willen we kinderen enthousiast maken voor survivalrun en leren om te bewegen op een natuurlijke wijze. Leren klimmen, rennen en koppeltje duikelen. Maar ook leren om in jezelf te geloven, niet zomaar op te geven en leren om te gaan met tegenslag en succes. Niet voor niets is de slogan van survivalrun De strijd tegen de elementen”.

De trainingen zijn gericht op het behalen van je “RUIG diploma”. Voor dit diploma worden o.a. de survivalrun-technieken: voetklem, swingover, apenhang, catcrawl, netklimmen en doorzettingsvermogen behandeld. De grote vraag is dan: Ben jij RUIG genoeg?

Meer informatie

Initiatief

Ruig Survivalrun

Categorieën
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel