Spring naar inhoud

Cultopia Live LEF! Richard Grand, Hemel&Hel 22 Mei

Toegevoegd op: 19 mei 2020 22 mei Live in je huis via facebook.com/cultopia:19.00 Hemel & Hel Nederlands werk. 20.00 Crooner Richard Grand 21.00 covers van LEF!

Deze vrijdag 3x Live Online muziek in je woonkamer via facebook.com/cultopia! Om 19.00 Hemel & Hel vanaf hun balkon met eigen Nederlands werk. Om 20.00 niemand minder dan local crooner Richard Grand met songs van Rawls tot Rames. En we bouwen om 21.00 een uur lang een feestje rond lekkere covers en door de zevenmansband LEF! 

Kom je kijken? Like de pagina en blijf op de hoogte! Heb je vragen? Laat dan hier een bericht achter of stuur een mail naar renetm1@gmail.com. 

Meer informatie

Initiatief

Cultopia Events

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel