Spring naar inhoud

Print&Play

Toegevoegd op 23 mei 2020

Print and Play is een geheel printbare tentoonstelling die je thuis kunt uitvoeren en beleven.

Nu alle musea, clubs en poppodia de komende periode gesloten zijn, hebben jonge creatieve ondernemers Thieu Custers en Marieke van den Belt een manier gevonden om het werk van getalenteerde opkomende kunstenaars toch in het echt te laten zien. Aangezien een steeds groter deel van ons leven nu digitaal plaatsvindt, groeit de behoefte aan materiële en fysieke ervaringen. Daarom hebben zij Print&Play ontwikkeld: een geheel printbare tentoonstelling die je thuis kunt uitvoeren en beleven.

Print & Play kan door iedereen, overal worden tentoongesteld. Deze tentoonstelling is speciaal gemaakt om je woonkamer, toilet, gang of slaapkamer om te toveren tot een tijdelijke kunstruimte, met het printbare werk van verschillende opkomende kunstenaars.

Print het pdf-bestand met kunstwerken, volg de instructies en organiseer je eigen (in-house) openingsfeest. Het enige dat je nodig hebt voor deze show is een printer en wat kantoorbenodigdheden.

Print & Play Exhibition # 1 heeft als thema: INSIDE, kijkend naar de werken in de context van kunst, werk en het dagelijks leven die het privédomein van je eigen huis binnendringen. De tentoonstelling bestaat uit sculpturen die je zelf kan vouwen, grote fotoprints, audiowerk en videos. We laten je graag het werk zien van: Doron Beuns, Özge Çelebi & Edizalp Akın, Thieu Custers, Alex Cromer, Jonas Ersland, Fiona Herrod, Domenique Himmelsbach de Vries, Floor Hofman, Tiiu Meiner, Joost Mollen, Ahmed Nader, Tristan Roques, Imke Sloos en Iarina Tava .

De tentoonstelling is gratis te downloaden, maar met donaties op de website kun je de participerende kunstenaars steunen in deze tijden.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Marieke van den Belt en Thieu Custers

https://printandplayexhibition.com/

Info@printandplayexhibition.com

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel