Spring naar inhoud

Seva elk weekend koken voor dak en thuislozen

Toegevoegd op 24 mei 2020

Koken voor dak en thuislozen die meestal niets in het weekend hebben. In het weekend blijven zij rustig omdat wij een maaltijd bezorgen.

Ons doel is om de mensen te voorzien van een gezonde maaltijd elke weekend omdat sommigen weinig of zelfs geen eten krijgen/hebben in het weekend. Op deze manier bezorgen ze ook geen overlast aan de buurt. Middels hebben wij goed contact met de mensen en hebben zij vertrouwen in ons en weten zij dat wij elke weekend komen. Zij houden ook aan de regels die wij stellen zoals afstand houden, geen groepsvorming. Ook maken zij onderling geen problemen omdat wij hebben verteld als er ruzie komt dan komen wij niet meer. Wij doen dit al 3 maanden, middels is er een aanvraag I gediend bij de gemeente voor een bijdrage om bij re dragen aan de kosten. Tot op heden niets vernomen helaas. Maar blijven wel door gaan omdat ons doel is om deze mensen een beetje het gevoel te geven dta zij niet vergeten zijn. Wij hebben meer foto's van afgelopen 3 maanden die zijn op onze facebookpagina te zien. Hoop op meer vrijwilligers en of hulp van de gemeente zodat wij nog een tijd kunnen doorgaan met dit initiatief.

Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken!

Wat

Boodschappen doen. Kan ook een paar komkommers tomaten oid zijn voor salades die wij vaak erbij maken. U kunt doneren en of ook zelf een gezonde maaltijd bereiden

Hoe

0644661415 of via Facebook

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel