Spring naar inhoud

Verzamel lef voor de toekomst, aanTafel!

Toegevoegd op: 26 mei 2020 In dit gesprek sta je even stil bij wat jij in deze tijd nodig hebt en je gaat weg met inspiratie, Lef en nieuwe ideeën voor de toekomst!

Sinds 15 maart staat ons leven op de kop. De kans is groot dat jouw leven op veel manieren is veranderd ten opzichte van daarvoor. Ondertussen leven we al weken in onzekerheid en hebben we met verschillende maatregelen te maken die de verspreiding van corona tegen moeten gaat. Deze maatregelen hebben, zowel thuis als op het werk, veel invloed op ons dagelijks leven. 

Ondertussen worden bepaalde maatregelen beetje bij beetje iets versoepeld. Kinderen mogen weer (gedeeltelijk) naar school, we mogen weer buiten sporten en de horeca mogen binnenkort hun deuren weer gedeeltelijk openen. Wat betekent deze versoepeling voor jou? Geeft het je rust dat je nu weer meer kan en mag, of geeft het je juist stress omdat je voor je gevoel juist straks weer meer moet? Misschien ben je in deze periode bewuster geworden van hoe je het wilt, of juist niet. Hoe zorg je ervoor dat je dat vasthoudt in de toekomst? Loop je nog met vragen over jouw volgende stap en heb je een duwtje in de goede richting nodig? Er is LEF nodig voor de volgende stap: daarom blijven we graag met jullie in gesprek. Om dit soort vragen en onzekerheden te bespreken, of om inspiratie uit te wisselen over de stappen die jij wilt zetten. Alles kan besproken worden. Niets is gek. 

We gaan verder met onze online aanTafel gesprekken! Dit is een videogesprek waarbij maximaal 4 vrouwen (online) bij elkaar aanTafel zitten, onder begeleiding van een gespreksleider die ook zelf haar verhaal vertelt. Je bespreekt zonder oordeel elkaars situatie door middel van een draaiboek. Je komt samen snel tot de kern en geeft elkaar tips en adviezen. Je staat even stil bij wat jij in deze tijd nodig hebt en je gaat weg met inspiratie, Lef en nieuwe ideeën voor de toekomst! Heel simpel en het brengt je altijd wat nieuws.


Gespreksleider Claudia: “Ik vond het erg ontspannen om deze gesprekken in mijn eigen omgeving te kunnen doen. De reacties zijn even positief als de reacties bij live varianten. Dus voor iedereen met koudwatervrees: jump in, het is hartstikke leuk, misschien wel júist online.”
 
Wil jij in gesprek over wat deze situatie met jou doet? Meld je hier gratis aan!

Benieuwd naar de ervaring van andere vrouwen die al aanTafel gesprekken gevoerd hebben? Kijk dan naar dit filmpje!

Meer informatie

Initiatief

WOMEN Inc.

Contact eva@womeninc.nl
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel