Spring naar inhoud

SunShare.com - Zet je buren in het Zonnetje!

Toegevoegd op 5 juni 2020

Je woont in een woning waar de zon moeilijk bij komt. Maar JIJ hebt als buur op jouw balkon veel zon. Die kan je nu delen!

Met SunShare deel je deze zon en warmte met jouw buren die de zon niet krijgen op locaties waar ze dit graag zouden willen, door middel van flexibele zonnepanelen. Die ook nog eens voor jou of je VVE duurzaam zijn en energie opwekken. Deze flexibele schermen zijn: brandwerend, warmte delend, en vooral zon doorlatend en delend. 

De zonnepanelen, lichtere en draaibare versies die sturend (handmatig of digitaal) een draai kunnen geven aan de schermen naar de juiste richting van locatie om warmte (de zon) te kunnen delen met je buren of op afstand. Een keuze uit verschillende zonfilters, zodat het reflecterende licht niet verblindend wordt. Via een app kunnen abonnees zelf de panelen sturen wanneer men wil, ook al is de ‘zon-deler’ niet thuis. 

De VVE kan op een heel huis/pand/appt, via deze panelen de zon / energie inwinnen (duurzaam) en via de schermen de warmte en directe zon delen met de buren of locatie die bereikt kan worden in de buurt.
 
 Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Sun Share

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel