Spring naar inhoud

Peddler - Brengt inventarissen van winkels online

Toegevoegd op 5 juni 2020

De anderhalve meter samenleving vraagt om slimme, groene en veilige manieren om de retailomzet te behouden en weer te laten groeien.

Wij van Peddler, een online startup, zijn samen met diverse lokale winkels en ondernemers in Amsterdam Peddler Lokaal gestart om de continuïteit in onze lokale economie tijdens, maar vooral ook na de corona-crisis, te waarborgen. 

Onze ontwikkelde machine learning software brengt de offline inventarissen van alle winkels in enkele simpele stappen online op Peddler, een local-to-local marketplace platform. 

Door deze producten, variërend van bloemen tot boodschappen en kleding tot gereedschap, slim te matchen met de lokale vraag van online consumenten, brengen wij “vraag en aanbod” efficiënter bij elkaar dan ooit. Immers, alles wat een consument zoekt, ligt ergens hier in de stad!

Samenvattend, zo werkt Peddler, een nieuw full-service verkoopkanaal voor lokale winkeliers: 

1. Onze software brengt alle offline producten snel en gemakkelijk online; 
 2. Peddler adverteert de winkels en de producten op platforms zoals Google, Facebook en Pinterest; 3. Peddler verkoopt de producten online, en zet de bestelling direct door naar de winkels; 
 4. Onze fietskoeriers halen de bestelling op en levert deze dezelfde dag af bij de nieuwe klant, veilig en op afstand volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Peddler

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel