Spring naar inhoud

Thuiswerk Teamtraining

Toegevoegd op 5 juni 2020

Zorgt werken op afstand voor misverstanden en spanning binnen je team, en kost dat je tijd en geld?

Maak je je zorgen over hoe je de komende maanden vanuit huis soepel kunt blijven samenwerken aan projecten? Zie je dat op dit moment al je teamleden werken vanaf hun eigen eilandje, Hans geen idee heeft waar Farid mee bezig is en andersom? 
 
 Het nieuwe normaal
 Zeker nu thuiswerken voor de meeste bedrijven voorlopig het “nieuwe normaal” is, voel je dat het anders moet. Maar je weet nog niet hoe. Deze situatie is voor iedereen nieuw. Jij wil je teamleden helpen thuis efficiënt te zijn op een manier die bij hen past, maar zonder de connectie met elkaar te verliezen. 

Samenwerken met een team op afstand, het kan écht!
 Collega’s die elkaar (online) weten te vinden wanneer ze vastlopen, die moeilijkheden en overwinningen met elkaar delen, en die elkaar steunen waar dat nodig is. De Thuiswerk-Teamtraining is een online teamtraining van 2,5 uur waarin teamdoelen helder worden gesteld en ieder teamlid zijn eigen effectieve manier van thuiswerken ontdekt. Je legt met elkaar een basis voor online samenwerking en communicatie. Een basis die werkt voor jouw team alleen. Want elk team is anders, dus elke Thuiswerk Teamtraining is ook uniek.
 
 Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Thuiswerk Teamtraining – Soepel samenwerken op afstand

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel