Spring naar inhoud

Afhaalbalie – Contactloos bestellen in de wachtrij

Toegevoegd op 5 juni 2020

Als ik buiten de winkel in de lange anderhalve wachtrij sta te wachten, denk ik steeds dat het anders zou kunnen.

Bijvoorbeeld door een medewerker in volgorde van wachtenden, langs de rij te laten gaan en te vragen of er mensen zijn, die al exact weten, wat zij willen gaan kopen in de winkel. 

Als dit het geval is, kunnen zij alvast hun kleine bestelling doorgeven (1-3 producten), die door een medewerker in de winkel al gezocht en klaargelegd kan worden. De klant krijgt een ticket met een nummer, waarmee hij in de winkel zijn bestelling op kan halen. De bestelling zou draadloos doorgegeven kunnen worden door de mobiele medewerker in de rij. Als dit artikel gevonden is en de aankondiging van het nummer verschijnt, kan de klant uit de rij stappen en naar een afhaalbalie gaan. 

Een winkel die zo’n afhaalbalie gecreëerd heeft, kan er ook voor kiezen, om mensen online bestellingen te laten doen en die afhalen, aldaar. Voordeel is; dat mensen nauwkeuriger hun bestelling kunnen doorgeven. De winkels zullen leger zijn.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Afhaalbalie – Contactloos bestellen in de wachtrij

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel