Spring naar inhoud

Reanimeer Amsterdam

Toegevoegd op: 5 juni 2020 Op 'Wereld Hart Dag' wordt aandacht besteed aan hoe wij het hart gezond kunnen houden en zo hart- en vaatziekten kunnen voorkomen.

Op 29 september organiseren wij in het Openlucht Theater in het Vondelpark het Publieksevenement: Reanimeer Amsterdam. In samenwerking met tenminste 5 andere locaties (er volgen er meer) de Rai, Hotel Jakarta, De Beurs van Berlage, het Scheepvaartmuseum en het Muziekgebouw Amsterdam zijn tegelijkertijd maximaal 100 personen per locatie, bij elkaar. Alle locaties hebben een 1,5 meter protocol en overal zijn aparte in- en uitgangen om de stroom van mensen beheerst te laten verlopen. 

Op al deze locaties worden de volgende activiteiten georganiseerd: smartlappen en entertainment, hartslag- en bloeddrukmetingen, reanimatielessen en ontmoeten van bekende sporters. Met dit programma laten wij zien dat het in deze tijden mogelijk is om Amsterdammers bij elkaar te brengen, hen te inspireren, te motiveren om te bewegen en gezond te leven. 

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

Reanimeer Amsterdam – Wij zijn heldhaftig, vastberaden en barmhartig

Website

Geen website

Contact

Geen contact

Voor wie

Geen doelgroepen

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel