Reanimeer Amsterdam

Toegevoegd op 5 juni 2020

Op 'Wereld Hart Dag' wordt aandacht besteed aan hoe wij het hart gezond kunnen houden en zo hart- en vaatziekten kunnen voorkomen.

Op 29 september organiseren wij in het Openlucht Theater in het Vondelpark het Publieksevenement: Reanimeer Amsterdam. In samenwerking met tenminste 5 andere locaties (er volgen er meer) de Rai, Hotel Jakarta, De Beurs van Berlage, het Scheepvaartmuseum en het Muziekgebouw Amsterdam zijn tegelijkertijd maximaal 100 personen per locatie, bij elkaar. Alle locaties hebben een 1,5 meter protocol en overal zijn aparte in- en uitgangen om de stroom van mensen beheerst te laten verlopen. 

Op al deze locaties worden de volgende activiteiten georganiseerd: smartlappen en entertainment, hartslag- en bloeddrukmetingen, reanimatielessen en ontmoeten van bekende sporters. Met dit programma laten wij zien dat het in deze tijden mogelijk is om Amsterdammers bij elkaar te brengen, hen te inspireren, te motiveren om te bewegen en gezond te leven. 

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Reanimeer Amsterdam – Wij zijn heldhaftig, vastberaden en barmhartig

Deel dit initiatief

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel