Spring naar inhoud

P2P Vibratag

Toegevoegd op: 5 juni 2020 De P2P Vibra Tag is een badge die je een signaal geeft als je te dicht bij iemand anders in de buurt komt.

Het leert ons bewust worden van de 1,5 meter in distributiecentra, horeca en andere plekken waar vaak veel mensen samenkomen.
 
Hoe?
De apparaten maken gebruik van RFID technologie ( Radio Frequentie Identificatie ), deze techniek wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij contactloos betalen met de bankpas. In de apparaten zitten zenders die ervoor zorgen dat de “chips” met elkaar op afstand kunnen praten. Zo herkennen ze elkaar.  
 
Voor wie en waarom?
De P2P Vibra Tag, wordt op de man gedragen, en is speciaal ontwikkeld voor bewustwording van de RIVM richtlijn in kader van voorkomen van verspreiding van het Covid-19 virus.
 
Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

Rob Wassenaar

Categorieën
Voor wie

Geen doelgroepen

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel