Spring naar inhoud

Find space

Toegevoegd op: 5 juni 2020 Een digitale marktplaats voor het uitwisselen van onbenutte ruimte.

Heel veel kantoren staan nu leeg, net als parkeergarages. Dit biedt de mogelijkheid in deze grote ruimtes horeca of cultuur onder te brengen en zo de 1,5 meter samenleving vorm te geven.

Hoe?
Door middel van een online platform kan vraag en aanbod van ruimte samengebracht worden in Amsterdam. Ondernemers kunnen op zoek naar meer ruimte om te blijven ondernemen alleen op een andere locatie. Vervolgens kunnen dezelfde ondernemers, hun kleinere ruimte verhuren aan bijvoorbeeld thuiswerkende Amsterdammers die ruimte zoeken om te werken, omdat ze geen studieruimte hebben in hun appartement. Met behulp van dit platform wordt het huren en verhuren van ruimte mogelijk voor verschillende doeleinden. 
 

Voor wie?
Voor ondernemers en consumenten. 
 
 Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

Inge Beerlage

Website

Geen website

Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie

Geen doelgroepen

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel