Spring naar inhoud

BorrooWise – duurzame innovatie in de jeugdhulp

Toegevoegd op: 5 juni 2020 Een hybride trainingsprogramma voor jeugdhulp professionals voor therapie op afstand en in de praktijk binnen de 1,5-meter samenleving.

Sociale, educatieve robots kunnen worden geïntegreerd in de bestaande behandelmethodes en ondersteuningsprogramma’s.

In maart 2020 sloten de scholen. De (jeugd)hulp moest direct omschakelen van persoonlijke therapieën naar telefonische en online behandelingen. RobotWise heeft snel gehandeld om leerkrachten en leerlingen te helpen met leuke educatieve ‘challenges’, voor thuis. De Gratis Online RobotWise Challenges worden gedaan als weektaak in het onderwijs, als fun voor leerlingen thuis en als invulling voor speltherapie binnen jeugdhulp instellingen. 
 
Aansluitend ontstond het initiatief RobotWise@Home met als missie: ‘alle leerlingen thuis van een gratis educatieve robot voorzien’. Programmeeropdrachten kunnen thuis door iedereen worden uitgevoerd met een fysieke robot en stimuleren we de ontwikkeling van de 21st Century Skills, tijdens en ná de Corona-crisis. 
 
Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

BorrooWise – duurzame innovatie in de jeugdhulp

Website

Geen website

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel