Spring naar inhoud

Ü - veilig werken

Toegevoegd op 7 juni 2020

Hoe kan je als werkgever/gebouweigenaar controle houden zonder je werknemers te controleren?

Organisaties willen hun personeel op een veilige, democratische en privacy proof manier weer de mogelijkheid geven om weer op (een) kantoor te werken. Hierbij is belangrijk dat het initiatief, de vrijheid en gemak voor de werknemer centraal staat. 

Wat?
Ū is een open platform voor alle services in en rondom een gebouw, dat bestaat uit een app voor gebruikers/werknemers en een admin portaal voor gebouwbeheerders/werkgevers. Het is zo ingericht dat data veilig en anoniem opgeslagen en geanalyseerd wordt.
 
Hoe?
De functionaliteiten van Ū kunnen goed ingezet worden om veilig de werkplek te heropenen voor werknemers. Belangrijk voor het veilig heropenen van een gebouw is namelijk het beheren van het aantal werknemers dat (delen van) een gebouw betreden en te zorgen dat dit geheel privacy proof gebeurt. Daarnaast kan de data goed gebruikt worden om betere schoonmaakroosters te maken en kan hetzelfde platform ingezet worden om kantines slim en veilig in te zetten.
 
Voor wie?
Voor beheerders en gebruikers van gebouwen

 Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Ricardo van Loenen

ricardo@iamwithu.org

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel