Spring naar inhoud

Clean&Unique

Toegevoegd op 7 juni 2020

Simplifying Sustainability by Connecting, Acting and Going

De community van Clean & Unique bestaat uit duurzame modemerken en partners. De mode merken bedienen de consument met hun duurzame producten en de partners ondersteunen de merken bij de bedrijfsvoering. Het doel van deze community is het stimuleren van kennisdeling en samenwerking op het gebied van duurzaamheid en waar mogelijk zo lokaal mogelijk produceren.
 
Hoe?
Het platform Clean & Unique brengt deze bedrijven sinds 2007 in kaart, geeft ze exposure en koppelt ze aan elkaar. Dit gebeurt middels enkele activiteiten.
 
Voor wie?
Door een aansprekende website laat Clean & Unique zien wie de modemakers, de experts,- en partners zijn, waar ze gevestigd zijn en wat ze doen. De website staat open voor iedereen in het duurzame modeveld, Nationaal als Internationaal. Ieder lid krijgt een persoonlijke bedrijfspagina op de website, die goed scoort in Google. De website is het visitekaartje van de community. Het functioneert als een digitaal platform waar makers, partners, maar ook experts informatie kunnen vinden, waar evenementen aangekondigd worden, waar verhalen van makers gepubliceerd worden. Kortom, een inspirerende plek waar continu content gepubliceerd wordt.
 
Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Roosmarie Ruigrok - Clean & Unique

www.cleanandunique.com

roosmarie@cleanandunique.com

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel