Spring naar inhoud

De Groene Lobby

Toegevoegd op: 7 juni 2020 De Groene Lobby heeft het plan om op drukbezochte plekken in de stad ‘Anderhalve-Meters’ in te zetten.

Hoe?
‘Anderhalve-Meters’ zijn opvallend geklede mensen die als doel hebben om mensen op straat op een positieve manier te motiveren en te activeren om de 1,5 meter afstand en andere RIVM regels aan te houden.

Voor wie?
Van iedereen, voor iedereen op drukbezochte plekken
 
Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

 

Meer informatie

Initiatief

Jaspers Fleers

Website

Geen website

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel