Spring naar inhoud

OrderMe - Contactloos bestellen en afrekenen

Toegevoegd op: 7 juni 2020

Wij zien OrderMe als een toevoeging op de bestaande service in de horeca.

Met de software van OrderMe kunnen gasten gemakkelijk (zonder app te downloaden of account aan te maken) met hun eigen telefoon bestellen en afrekenen bij restaurants, hotels of bars. OrderMe werkt met QR-codes die gekoppeld zijn aan elke tafel, de gast komt direct in het online menu van de horecagelegenheid. Elke bestelling die gedaan wordt met OrderMe wordt direct verzonden naar het kassa systeem of onze bijgeleverde bonnenprinter. 

OrderMe ondersteunt de ober tijdens piekmomenten, en geeft de optie aan gasten om elk moment te bestellen of af te rekenen. Wij zien OrderMe ook na de richtlijnen van het RIVM als een toegevoegde waarde bij de horeca, wij zijn daarom ook bezig met het implementeren van vele features om horecagelegenheden betere inzichten te kunnen geven in hun zaak. Zo zijn wij bezig met upselling, recommendations, pick up en data analytics.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Initiatiefnemer

Naam:

OrderMe

Website:

Telefoon:

E-mail:

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Amsterdam

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Annuleren