Spring naar inhoud

OrderMe - Contactloos bestellen en afrekenen

Toegevoegd op: 7 juni 2020 Wij zien OrderMe als een toevoeging op de bestaande service in de horeca.

Met de software van OrderMe kunnen gasten gemakkelijk (zonder app te downloaden of account aan te maken) met hun eigen telefoon bestellen en afrekenen bij restaurants, hotels of bars. OrderMe werkt met QR-codes die gekoppeld zijn aan elke tafel, de gast komt direct in het online menu van de horecagelegenheid. Elke bestelling die gedaan wordt met OrderMe wordt direct verzonden naar het kassa systeem of onze bijgeleverde bonnenprinter. 

OrderMe ondersteunt de ober tijdens piekmomenten, en geeft de optie aan gasten om elk moment te bestellen of af te rekenen. Wij zien OrderMe ook na de richtlijnen van het RIVM als een toegevoegde waarde bij de horeca, wij zijn daarom ook bezig met het implementeren van vele features om horecagelegenheden betere inzichten te kunnen geven in hun zaak. Zo zijn wij bezig met upselling, recommendations, pick up en data analytics.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

OrderMe

Website

Geen website

Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel