Spring naar inhoud

OrderMe - Contactloos bestellen en afrekenen

Toegevoegd op: 7 juni 2020 Wij zien OrderMe als een toevoeging op de bestaande service in de horeca.

Met de software van OrderMe kunnen gasten gemakkelijk (zonder app te downloaden of account aan te maken) met hun eigen telefoon bestellen en afrekenen bij restaurants, hotels of bars. OrderMe werkt met QR-codes die gekoppeld zijn aan elke tafel, de gast komt direct in het online menu van de horecagelegenheid. Elke bestelling die gedaan wordt met OrderMe wordt direct verzonden naar het kassa systeem of onze bijgeleverde bonnenprinter. 

OrderMe ondersteunt de ober tijdens piekmomenten, en geeft de optie aan gasten om elk moment te bestellen of af te rekenen. Wij zien OrderMe ook na de richtlijnen van het RIVM als een toegevoegde waarde bij de horeca, wij zijn daarom ook bezig met het implementeren van vele features om horecagelegenheden betere inzichten te kunnen geven in hun zaak. Zo zijn wij bezig met upselling, recommendations, pick up en data analytics.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Meer informatie

Initiatief

OrderMe

Website

Geen website

Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Omgekeerde Adventskalender

Serve the City organiseert de “Omgekeerde Adventskalender” actie om Amsterdammers in nood op kerstavond met een goed gevuld kerstpakket te kunnen verrassen.

Meer lezen over De Omgekeerde Adventskalender

Initiatief

Stichting Rain Media

Een inclusieve en betrokken samenleving creëren waarin jongeren actief deelnemen en bijdragen aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer lezen over Stichting Rain Media

Initiatief

TUTTIFRUTTI-BUURTTUIN (Rozijnenstraat)

Belevings- en ontmoetingstuin, waarin ik probeer het contact tussen buurtbewoners te bevorderen en hen meer kennis te laten maken met de natuur om hun heen en welke invloed je daar zelf op kan hebben

Meer lezen over TUTTIFRUTTI-BUURTTUIN (Rozijnenstraat)
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel