Spring naar inhoud

Rijtje – Reserveer je plek in de virtuele rij

Toegevoegd op 7 juni 2020

De anderhalvemetermaatschappij en rijen zijn onlosmakelijk verbonden met de samenleving van nu.

Zolang COVID-19 een feit is zal dit niet veranderen. Iedereen reageert hier anders op - de één onderneemt actie, de ander zit het rustig uit. Over één ding zijn we het echter allemaal eens. We kunnen niet wachten tot we weer mogen. De maatregelen worden versoepeld, de horeca gaat weer open en we staan allemaal vooraan om hier massaal gebruik van te maken. Echter, de anderhalvemetermaatschappij blijft voorlopig onderdeel van onze levens en zo ook rijen. 

Met Rijtje streven wij ernaar de fysieke rij langzaam te laten verdwijnen door er een virtuele voor in de plaats te zetten. Dit doen wij door iedere consument vrijblijvend toegang te geven tot een mobiele (native) app waarop kan worden gezocht naar winkels, horeca en meer - om in geval van drukte - een plek te reserveren in de virtuele rij. Geen timeslots; geen vooraf vastgestelde afspraken maar variabel algoritme dat direct berekent wanneer jij naar binnen mag — en deze plek op basis van je locatie voor een bepaalde tijd vrij houdt. 

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Rijtje

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel