Spring naar inhoud

FIGO Mobility

Toegevoegd op 8 juni 2020

FIGO Mobility verbindt de beste deeldiensten voor zakelijk en privé.

In tijden van Corona is het openbaar vervoer, de grootste slagader in ons vervoer, verstopt geraakt en kan deelmobiliteit een cruciale rol vervullen als we gaan samenwerken.

FIGO is het verbindende platform met de beste deeldiensten en biedt bedrijven en consumenten de oplossing om leaseauto’s in te zetten als deelmobiliteit. Reeds aangegane samenwerkingen met leasemaatschappijen als VanMossel, Justlease, Terberg Business Mobility, Louwman Groep en verzekeraar Allianz bieden direct toegang tot een bestaande vloot van mobiliteit. Combinaties met aanbieders Mywheels, Felyx, Fetch en Greenwheels zorgen voor een schaalbaar en duurzaam aanbod voor zakelijk en privé.

Wij geloven dat beschikbaarheid tot een auto, een scooter, een fiets en elke andere vorm van mobiliteit, je een sterk gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid geeft. Het helpt ons om gelukkig te zijn en nieuwe plaatsen te ontdekken, voor je werk, om familie te bezoeken of gewoon om erop uit te trekken.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

FIGO Mobility

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel