Spring naar inhoud

Circulaire pop-up store

Toegevoegd op: 8 juni 2020

Circulaire pop-up store met Circular Minimill.

1)    Een winkel die coronaproof is met circulaire producten van textiel en waar je bij de start kan meedoen door reststroom textiel in te leveren en bijvoorbeeld een voucher meekrijgt.
 
2)    Je ziet de verschillende stappen van het productieproces vanuit een Circular Minimill opstelling. Eventueel met een kleine lopende band opstelling – waarin je zelf een paar handelingen ervaart.
 
 
3)    Je komt in een ruimte terecht waar je verschillende circulaire modemerken kunt zien en kopen, en uitleg krijgt waarom iets circulair en duurzaam is. 

Circular Minimill
 Een prototypes mini-machines van de fibersort, het automatisch opschonen en het vervezelen en babycone spinmachine zal zichtbaar zijn, niet groter dan 1-1 of 1-2 meter, met een expositie van het grootschalige productie proces zoals dat in real-life gaat.

Lees hier meer. Dit idee is een inzending van de Ondernemerspitch. Een initiatief van de Amsterdam Economic Board en Rabobank Amsterdam in samenwerking met gemeente Amsterdam, ORAM, VNO-NCW, MKB en amsterdam&partners.
 

Initiatiefnemer

Naam:

Circulaire pop-up store

Website:

Telefoon:

E-mail:

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Amsterdam

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Annuleren