Spring naar inhoud

Kbuurtuurtje online

Toegevoegd op: 11 juni 2020 Wekelijks moment om Kbuurt bewoners in Zuidoost met elkaar te verbinden

In de Kbuurt houden wij iedere week een zogenaamd Kbuurt uurtje, in buurthuis Bonte Kraai. Een uurtje voor actieve bewoners, om samen te spreken, bij elkaar te komen, een kop thee te drinken en het over de buurt te hebben. Er worden plannen gemaakt of plannen sneuvelen daar. Ook zien wij vaak en graag ondersteuners van de Kbuurt, die aansluiten om zo de samenwerking tussen allerlei partijen op een hele informele manier te bevorderen. Met Corona is dit Kbuurt uurtje weggevallen. We hebben het nu gefixt om iedere week online met elkaar om de digitale tafel te zitten. Daarbij livestreamen we ook weer het beeld op Facebook en op Instagram zodat op het moment van de digitale bijeenkomst ook meer mensen er weet van hebben. Met de livestream maken we ook de link bekend waarop mensen kunnen deelnemen. 

PS vanaf 18 juni vindt er ook weer spreekuren plaats in buurthuis de Bontekraai. Waardoor er een combinatie van online en offline spreekuur plaatsvindt.  Een beperkt aantal mensen kunnen deelnemen aan de offline bijeenkomst in de Bontekraai. Interesse meld je aan via
hartvoordekbuurt@gmail.com

Meer informatie

Initiatief

Hart voor de Kbuurt

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel