Spring naar inhoud

Antidote 1on1

Toegevoegd op: 14 juni 2020 Antidote 1on1 is een ééndaags, corona-proof performance festival van 1 op 1 voorstellingen, op 20 juni, kriskras door Amsterdam Noord.

Antidote 1on1 rukt je voor één dag los van je scherm. Na maanden van zoomparty’s, online vergaderen, virtuele fitnessklasjes en ontwijkingsmanoeuvres in de supermarkt gaat Antidote 1on1 op zoek naar nieuwe vormen van intimiteit. Tijdens dit ééndaags festival van één op één performances kun je eindelijk je hart voor avontuur weer ophalen. Stel zelf een expeditie samen met keuze uit onder meer futuristische dans, unheimische verhalen en een sci-fi Beethoven interpretatie. Een speciaal voor jou verteld verhaal op een plek waar je nooit eerder alleen was, van SEXYLAND tot de Bildung Kerk en van de Tolhuistuin tot De Ruimte.  

Antidote is een kunstinitiatief dat experimenteert met collectieve en non-hiërarchische maak- en organisatiepraktijken. Middels festivals, performances en artistiek onderzoek manifesteert Antidote zich als een doorlopende zoektocht naar gemeenschappelijkheid en solidariteit.

Meer informatie

Initiatief

Antidote

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel