Spring naar inhoud

Antidote 1on1

Toegevoegd op 14 juni 2020

Antidote 1on1 is een ééndaags, corona-proof performance festival van 1 op 1 voorstellingen, op 20 juni, kriskras door Amsterdam Noord.

Antidote 1on1 rukt je voor één dag los van je scherm. Na maanden van zoomparty’s, online vergaderen, virtuele fitnessklasjes en ontwijkingsmanoeuvres in de supermarkt gaat Antidote 1on1 op zoek naar nieuwe vormen van intimiteit. Tijdens dit ééndaags festival van één op één performances kun je eindelijk je hart voor avontuur weer ophalen. Stel zelf een expeditie samen met keuze uit onder meer futuristische dans, unheimische verhalen en een sci-fi Beethoven interpretatie. Een speciaal voor jou verteld verhaal op een plek waar je nooit eerder alleen was, van SEXYLAND tot de Bildung Kerk en van de Tolhuistuin tot De Ruimte.  

Antidote is een kunstinitiatief dat experimenteert met collectieve en non-hiërarchische maak- en organisatiepraktijken. Middels festivals, performances en artistiek onderzoek manifesteert Antidote zich als een doorlopende zoektocht naar gemeenschappelijkheid en solidariteit.

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel