Spring naar inhoud

Schuif online aanTafel!

Toegevoegd op 14 juli 2020

Ben je na een stressvolle periode vol zorgtaken toe aan verandering? Deel het in het Doelgesprek en doe inspiratie voor de toekomst op!

Sinds maart dit jaar is er waarschijnlijk veel gebeurd in jouw leven. Misschien ben je thuis aan het werk, of juist meer weg van huis omdat je in een cruciale sector werkt. Zijn jouw kinderen veel meer thuis geweest of heb je andere manieren moeten vinden om voor jouw naasten te zorgen? De zomer is aangebroken en die zal er ook voor veel mensen anders uitzien dan voorgaande jaren. 

Hoewel de zomer voor sommigen ruimte betekent om even uit de dagelijkse routine te stappen is een ding zeker: jouw zorgtaken blijven bestaan. Kinderen hebben aandacht nodig en de taken voor mantelzorgers gaan niet weg.

Maar ben je na deze stressvolle periode vol met veranderingen niet ook ergens anders aan toe? Aan een moment om na te denken over hoe jij jouw zorgtaken deze zomer verdeelt? En hoe jij die zou willen verdelen? Tijd om na te denken over hoe jij de komende maanden wat meer tijd voor jezelf overhoudt?

Laten we hierover in gesprek gaan met elkaar in onze online aanTafel gesprekken. Een videogesprek waarbij maximaal 5 vrouwen digitaal bij elkaar aanTafel zitten, onder begeleiding van een gespreksleider die ook zelf haar verhaal vertelt. We voeren met elkaar een Doelgesprek. In dit gesprek kom je dichter bij je doel, of ontdek je hoe dat doel eruit ziet. Je bespreekt zonder oordeel je situatie volgens  een draaiboek. Je komt snel tot de kern en geeft elkaar tips en adviezen. Je staat even stil bij wat jij in deze tijd nodig hebt en je gaat weg met inspiratie en nieuwe ideeën voor de toekomst! Heel simpel en het brengt je altijd wat nieuws.

Wil jij in gesprek over wat deze situatie met jou doet? Meld je hier gratis aan!

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel