Spring naar inhoud

De Groene Kans

Toegevoegd op: 23 juli 2020 Samen tegen voedselverspilling in Osdorp

Elke woensdag haalt het team van de Groene Kans groenten, fruit, brood en ander afgeboekt voedsel op bij de AH en Dirk bij het Osdorpplein. Tijdens een 1,5 meter tuinfeestje bij het Huis van de Wijk ’t Blommetje verdelen we samen met buurtbewoners het eten en bedenken samen hoe dit het beste kan worden gedaan. Het tuinfeestje is een fijne plek voor mensen met verschillende achtergronden om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en een kopje koffie te drinken. 

Het team van vrijwilligers groeit nog steeds. Woon je in de buurt en heb je interesse? Meld je dan aan of kom eens langs op de woensdag tussen 11.30 en 14 uur bij Huis van de Wijk 't Blommetje.

We zijn ook nog op zoek naar ondernemers in de buurt die mee willen doen. Samen tegen voedselverspilling!
 
Instagram: nieuwestnest 

Meer informatie

Initiatief

Combiwel Buurtwerk

Website

Geen website

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel