Spring naar inhoud

Uitbreiden ten tijden van Coronoa

Toegevoegd op: 13 augustus 2020 De Regelmeisjes helpen Amsterdam ondernemers weer op te starten na Corona.

Tijdens de Corona uitbraak besluiten De Regelmeisjes zich uit te breiden naar Amsterdam, omdat juist nu veel ondernemers de hulp van De Regelmeisjes goed kunnen gebruiken, ook in Amsterdam. Uitbreiden ten tijden van Corona, hoe doe je dat als ondernemer?

Drie jaar geleden startte Kirsten van Schaik De Regelmeisjes in Rotterdam en breidde al snel het aantal regelmeisjes uit. De Regelmeisjes bestaat uit een groep enthousiaste meiden elk met hun eigen expertise en ervaringen, dit maakt De Regelmeisjes en haar specialisme erg divers. De Regelmeisjes regelen voor (drukke) ondernemers van alles, van social media content tot administratie of activatiemarketing. 
 
Net voor de Corona uitbraak speelde het idee al om De Regelmeisjes uit te breiden naar Amsterdam. De uitbreiding om deze reden uitstellen zag Kirsten niet zitten. Het is juist nu de tijd om De Regelmeisjes ook in Amsterdam te introduceren, juist omdat er nu zo veel geregeld moet worden door ondernemers. Van het ombuigen van bedrijfsprocessen tot het opnieuw inrichten van de looppaden in winkels en het regelen van flexibel op te roepen medewerkers. Alle horeca zaken en winkels mogen weer open en elke ondernemer is op zoek naar creatieve manieren om in deze tijd klanten te trekken. Op al deze vlakken staan De Regelmeisjes klaar om Amsterdamse ondernemers een handje te helpen. 
 
En speciaal in deze moeilijke tijd heeft De Regelmeisjes een leuke openingsactie. Zo krijgen Amsterdamse ondernemers nu 15 uur regelwerk voor de prijs van 10 + een gratis social media of website scan. 
 
-------------------------------------------NOOT REDACTIE-----------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kirsten van Schaik – 06-42812993
 

Meer informatie

Initiatief

De Regelmeisjes

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Warme Huiskamer

Tolhuistuin creëert met de Warme Huiskamer een warme ruimte voor iedereen.

Meer lezen over Warme Huiskamer

Initiatief

Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

In onze weggeefwinkel koop je geen spullen, maar mag je ze gewoon meenemen. Op deze manier proberen we mensen in armoede te helpen, en geven we spullen een tweede leven.

Meer lezen over Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

Initiatief

De NoordAs

De NoordAs is een actiegroep die opkomt voor mensen met kopzorgen door geldzorgen. We strijden tegen armoede door onze verhalen te delen met beleidsmakers, politici en elkaar.

Meer lezen over De NoordAs
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel