Spring naar inhoud

Uitbreiden ten tijden van Coronoa

Toegevoegd op 13 augustus 2020

De Regelmeisjes helpen Amsterdam ondernemers weer op te starten na Corona.

Tijdens de Corona uitbraak besluiten De Regelmeisjes zich uit te breiden naar Amsterdam, omdat juist nu veel ondernemers de hulp van De Regelmeisjes goed kunnen gebruiken, ook in Amsterdam. Uitbreiden ten tijden van Corona, hoe doe je dat als ondernemer?

Drie jaar geleden startte Kirsten van Schaik De Regelmeisjes in Rotterdam en breidde al snel het aantal regelmeisjes uit. De Regelmeisjes bestaat uit een groep enthousiaste meiden elk met hun eigen expertise en ervaringen, dit maakt De Regelmeisjes en haar specialisme erg divers. De Regelmeisjes regelen voor (drukke) ondernemers van alles, van social media content tot administratie of activatiemarketing. 
 
Net voor de Corona uitbraak speelde het idee al om De Regelmeisjes uit te breiden naar Amsterdam. De uitbreiding om deze reden uitstellen zag Kirsten niet zitten. Het is juist nu de tijd om De Regelmeisjes ook in Amsterdam te introduceren, juist omdat er nu zo veel geregeld moet worden door ondernemers. Van het ombuigen van bedrijfsprocessen tot het opnieuw inrichten van de looppaden in winkels en het regelen van flexibel op te roepen medewerkers. Alle horeca zaken en winkels mogen weer open en elke ondernemer is op zoek naar creatieve manieren om in deze tijd klanten te trekken. Op al deze vlakken staan De Regelmeisjes klaar om Amsterdamse ondernemers een handje te helpen. 
 
En speciaal in deze moeilijke tijd heeft De Regelmeisjes een leuke openingsactie. Zo krijgen Amsterdamse ondernemers nu 15 uur regelwerk voor de prijs van 10 + een gratis social media of website scan. 
 
-------------------------------------------NOOT REDACTIE-----------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kirsten van Schaik – 06-42812993
 

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel