Spring naar inhoud

Corona rouwgroepen (online en live)

Toegevoegd op 20 augustus 2020

Corona Rouwgroep voor mensen die een dierbare hebben verloren aan Corona of tijdens de Corona lock down. Kennismaking begeleiders vooraf.

Humanitas Amsterdam en Diemen organiseert dit najaar drie Corona lotgenotengroepen voor mensen die een dierbare hebben verloren aan Corona of tijdens de Corona lockdown.

Kom met andere rouwenden in gesprek en vind steun, herkenning en erkenning bij elkaar.
Hoe ga je om met het ingrijpend verlies van een dierbare? Een gebeurtenis die je het gevoel kan geven dat niets er meer toe doet. Toch moet of wil je verder met je leven. Kun je wel wat steun gebruiken in deze periode? Dan is de Lotgenotengroep er speciaal voor jou.

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In tien ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

In de Corona groepen is er extra aandacht voor de omstandigheden rondom het afscheid en de uitvaart en hoe je steun hebt ervaren tijdens de lockdown (isolatie) periode.

We bieden zowel een online groep als een live groep op de Sarphatistraat 4 aan.Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel