Spring naar inhoud

Theater Verhalen van mijn onzichtbare familie

Toegevoegd op 25 september 2020

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop.

De scholen zijn pas net weer begonnen en we kunnen nu al niet wachten tot de herfstvakantie. Waarom? Dan vertellen Saida, Soufiane, Melissa, Arif, Adrian, Cheraynio, Anwar en Li-Nayah nog eens hun spannende familieverhalen op het herfstkleurige terrein van Jeugdland.

Waar halen zij die spannende verhalen toch vandaan? Studio 52nd vroeg de acht kinderen uit Amsterdam Oost om op zoek te gaan naar hun onvertelde familieverhalen. Familieleden die ver weg wonen, raadselachtig werk doen en veel reizen. Die waar je héél weinig over weet en waar je ouders altijd geheimzinnig over spreken.

De kinderen kregen afgelopen zomer bij Mezrab een stoomcursus in de eeuwenoude kunst van het verhalenvertellen. Samen met Mezrab’s professionele storytellers haalden ze dit onbekende familielid uit nevelige mysteries en duistere geheimen in de spotlight.

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop storytelling voor kinderen van 9+. Benieuwd naar hun verborgen familieleden? Reserveer dan voor 5 oktober.

Maandag 12 oktober | Jeugdland,  Valentijnkade 131
Aanvang voorstelling: 12:30 | Workshop: 14:00 – 15:30

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel