Spring naar inhoud

Theater Verhalen van mijn onzichtbare familie

Toegevoegd op: 25 september 2020

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop.

De scholen zijn pas net weer begonnen en we kunnen nu al niet wachten tot de herfstvakantie. Waarom? Dan vertellen Saida, Soufiane, Melissa, Arif, Adrian, Cheraynio, Anwar en Li-Nayah nog eens hun spannende familieverhalen op het herfstkleurige terrein van Jeugdland.

Waar halen zij die spannende verhalen toch vandaan? Studio 52nd vroeg de acht kinderen uit Amsterdam Oost om op zoek te gaan naar hun onvertelde familieverhalen. Familieleden die ver weg wonen, raadselachtig werk doen en veel reizen. Die waar je héél weinig over weet en waar je ouders altijd geheimzinnig over spreken.

De kinderen kregen afgelopen zomer bij Mezrab een stoomcursus in de eeuwenoude kunst van het verhalenvertellen. Samen met Mezrab’s professionele storytellers haalden ze dit onbekende familielid uit nevelige mysteries en duistere geheimen in de spotlight.

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop storytelling voor kinderen van 9+. Benieuwd naar hun verborgen familieleden? Reserveer dan voor 5 oktober.

Maandag 12 oktober | Jeugdland,  Valentijnkade 131
Aanvang voorstelling: 12:30 | Workshop: 14:00 – 15:30

Subsidies

Stadsdeel

Stadsdeel Oost

Gerelateerde initiatieven

Loading...

Initiatief

Straatcomité

Elke straat kan een straatcomité oprichten en krijgt een budget van de gemeente dat ze naar eigen inzicht bij de gemeente kan besteden

Meer lezen over Straatcomité

Initiatief

Supershortfilmproject

Het doel van mijn initiatief is om de jeugd in te zetten voor hun eigen filmproject

Meer lezen over Supershortfilmproject

Initiatief

Kamermuziek in de Koningszaal

Een nieuwe, toegankelijke concertserie voor het hele gezin

Meer lezen over Kamermuziek in de Koningszaal
Meer initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel