Spring naar inhoud

Digitale hulp voor ondernemers door ondernemers.

Toegevoegd op: 18 november 2020 Tingk helpt mkb-ondernemers door de kansen van digitalisering te benutten. Een soort digitale troubleshooter.

Tingk biedt gratis hulp aan mkb-ondernemers op het gebied van digitalisering. Zowel voor profit als non-profit (bijvoorbeeld een buurthuis, wijkcentrum of school). Zo zijn er een hele hoop mkb-ondernemers die door toedoen van het coronavirus ineens een digitale bedrijfsstrategie paraat moeten hebben. Dat is niet niks.

Wij zijn een club intern gedreven jonge ondernemers die de brug wil slaan tussen (bestaande/ervaren) ondernemers en nieuwe ondernemers om zo van elkaar te leren. Ondernemers: laten we de handen ineen slaan, juist wanneer het nu zo hard nodig is!

Ben jij een kleine onderneming, die wel wat digitale hulp kan gebruiken met betrekking tot online samenwerking, digitale marketing of implementatie van een digitale infrastructuur, zoals website of webshop? Meld je dan hier aan!

Meer informatie

Initiatief

Tingk

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Warme Huiskamer

Tolhuistuin creëert met de Warme Huiskamer een warme ruimte voor iedereen.

Meer lezen over Warme Huiskamer

Initiatief

Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

In onze weggeefwinkel koop je geen spullen, maar mag je ze gewoon meenemen. Op deze manier proberen we mensen in armoede te helpen, en geven we spullen een tweede leven.

Meer lezen over Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

Initiatief

De NoordAs

De NoordAs is een actiegroep die opkomt voor mensen met kopzorgen door geldzorgen. We strijden tegen armoede door onze verhalen te delen met beleidsmakers, politici en elkaar.

Meer lezen over De NoordAs
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel