Spring naar inhoud

Sonja kookt voor noord

Toegevoegd op: 28 december 2020 Wij bezorgen 2 keer per week gezonde en warme maaltijden aan mensen in Noord. Zo willen we laten zien dat je niet alleen bent.

‘Sonja kookt voor Noord’ is er voor alle Noorderlingen die zelf moeite hebben met koken, zoals ouderen en mindervaliden. Ook mensen die moeilijk rondkomen kunnen bij ons terecht voor een maaltijd. De maaltijden zijn gratis. Mensen die iets kunnen missen kunnen ook een kleine donatie doen. Bijvoorbeeld 1 euro per maaltijd.

Meehelpen
Je kunt ‘Sonja kookt voor Noord’ ook zelf helpen door vrijwilliger te worden. Je helpt dan bijvoorbeeld met koken of met het rondbrengen van maaltijden.

Kerstboxen 2022
Op 21 en 22 december 2022 kun je een kerstbox met lekkers halen. In de kerstbox zitten allemaal vers ingevroren luxe hapjes. Je kunt de hapjes thuis in de vriezer doen en ze tijdens de feestdagen eten. In de kerstbox zitten bijvoorbeeld asperges in roomsaus en zalmhapjes met bladerdeeg. De kerstbox kost 10 euro, of 2 euro als je een stadspas hebt. 
 
Volg de Facebookpagina ‘Sonja kookt voor Noord’ voor meer informatie over aanmelding en betaling. 


Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel