Spring naar inhoud

GratisTekening.nl

Toegevoegd op: 21 januari 2021 Mensen kunnen een gratis tekening uitzoeken en bestellen. Voor zichzelf, of als kadootje voor iemand anders.

Gratis Tekening is bedoeld voor iedereen die graag een originele tekening wil ontvangen of weggeven aan een ander. 
Op de website worden steeds nieuwe tekeningen geplaatst, en men kan per email bestellen. 

Helaas moet ik wel een bijdrage van €3 vragen, als ik het aan mensen per post moet sturen. Voor sommigen die voor mij op loopafstand wonen, of waar ik sowieso al bij in de buurt moet zijn, is dat niet nodig. 
Voor degenen die dat niet kunnen betalen, is er de mogelijkheid om een uitgestelde tekening te bestellen. Die €3 zijn dan al door donaties van anderen betaald. 
Zodoende kan dan toch iedereen een gratis tekening bestellen. 

Mensen kunnen ook een onderwerp doorgeven, waarvan ze graag een tekening zouden zien. En er zijn ook kadobonnen te koop (ook € 3 per stuk), zodat je degene die je een kadootje wil geven, zelf een keuze kan maken. 

Ik ben kunstenaar, en ben dit initiatief m.i.v. half december 2020 begonnen als vrijwilligerswerk. Op dit moment (half januari 2021) zijn er bijna 20 tekeningen weggegeven, en de reacties zijn erg leuk; het is erg fijn om mensen hier blij mee te maken. 
En al zijn de tekeningen bedoeld voor iedereen, toch zou ik het fijn vinden als het juist ook bij mensen met weinig geld terecht komt.
Meer informatie

Initiatief

Hannah Celsius

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel