Spring naar inhoud

GratisTekening.nl

Toegevoegd op: 21 januari 2021 Mensen kunnen een gratis tekening uitzoeken en bestellen. Voor zichzelf, of als kadootje voor iemand anders.

Gratis Tekening is bedoeld voor iedereen die graag een originele tekening wil ontvangen of weggeven aan een ander. 
Op de website worden steeds nieuwe tekeningen geplaatst, en men kan per email bestellen. 

Helaas moet ik wel een bijdrage van €3 vragen, als ik het aan mensen per post moet sturen. Voor sommigen die voor mij op loopafstand wonen, of waar ik sowieso al bij in de buurt moet zijn, is dat niet nodig. 
Voor degenen die dat niet kunnen betalen, is er de mogelijkheid om een uitgestelde tekening te bestellen. Die €3 zijn dan al door donaties van anderen betaald. 
Zodoende kan dan toch iedereen een gratis tekening bestellen. 

Mensen kunnen ook een onderwerp doorgeven, waarvan ze graag een tekening zouden zien. En er zijn ook kadobonnen te koop (ook € 3 per stuk), zodat je degene die je een kadootje wil geven, zelf een keuze kan maken. 

Ik ben kunstenaar, en ben dit initiatief m.i.v. half december 2020 begonnen als vrijwilligerswerk. Op dit moment (half januari 2021) zijn er bijna 20 tekeningen weggegeven, en de reacties zijn erg leuk; het is erg fijn om mensen hier blij mee te maken. 
En al zijn de tekeningen bedoeld voor iedereen, toch zou ik het fijn vinden als het juist ook bij mensen met weinig geld terecht komt.
Meer informatie

Initiatief

Hannah Celsius

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel