Spring naar inhoud

Een kaartje voor jou

Toegevoegd op 29 januari 2021

Op verzoek handgeschreven kaartjes sturen naar mensen die een lief berichtje kunnen gebruiken. Post is mooier dan whatsapp.


 
Aan het begin van de corona crisis (April 2020) heb ik maarliefst 200 kaartjes gestuurd naar mensen over de hele wereld. Gratis en voor niks, gewoon op verzoek via mijn snel groeiende instagram pagina met foto's van Amsterdam. Ik deed dit om mensen een hart onder de riem te steken in een moeilijke tijd. Zo gaf ik ook mensen de mogelijkheid om gratis via mij kaartjes te sturen naar hun kinderen in een ander land, of opa en oma in het ziekenhuis, etc. Toen mijn spaarpotje op was heb ik van lieve volgers donaties gekregen zodat ik nog eens 100 kaartjes kon sturen! Hier heb ik natuurlijk nul winst op gemaakt.

 
Ik ben steeds zo geraakt door de verhalen en het nieuws dat ik graag iets wil doen. Daarom zou ik nu mijn kaartjes willen sturen naar mensen in Amsterdam die het lastig hebben.. Ik wil daarom 100 postzegels kopen en 100 kaartjes versturen naar mede Amsterdammers die getroffen zijn door het virus, op welke manier dan ook. Iemand mag een berichtje schrijven met bijvoorbeeld " ik zou mijn vader een kaartje willen sturen met deze boodschap:....". Dan schrijf ik het kaartje en doe ik hem op de post.
 
Mijn instagram heeft jammergenoeg vooral buitenlandse volgers, daarom hoopte ik heel erg dat jullie mij hier misschien bij willen helpen. Het zou alleen gaan om het plaatsen van het aanbod, mensen mogen mij dan mailen met adressen en berichtjes en dan maak ik de kaartjes klaar en stuur ik ze allemaal op. That's it.
 
Ik hoor graag van je of het wat is!
 
Met lieve groet,
 
Nora Maria
 

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Nora Maria

Info@noramaria.nl

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel