Spring naar inhoud

Prometheus Legal Consultancy

Toegevoegd op: 12 april 2021

Stichting Prometheus Legal Consultancy verleent snel én gratis digitaal juridisch advies voor o.a. coronagerelateerde juridische vragen.

Prometheus Legal Consultancy is een digitaal juridisch adviesbureau waar iedereen zijn/haar juridische vraag op een toegankelijke manier kan stellen. Geïnspireerd door een sterk rechtvaardigheidsgevoel, hopen acht enthousiaste rechtenstudenten met dit vrijwilligersinitiatief de vele mensen die juridisch in de knel zijn geraakt door de COVID-19-pandemie of zich anderszins geconfronteerd zien met een juridisch geschil te kunnen helpen waar nodig. Zij reiken de maatschappij in deze moeilijke tijd graag een helpende hand toe en zien het als hun maatschappelijke plicht om hun juridische kennis en praktijkervaring met anderen te delen.

De adviezen worden in teamverband geschreven door ambitieuze studenten van de opleiding Rechtsgeleerdheid en gecontroleerd door professionals uit de desbetreffende rechtspraktijken.

Heeft u behoefte aan een antwoord op uw juridische vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website www.prometheuslegalconsultancy.nl

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op: www.prometheuslegalconsultancy.nl of volg ons op Facebook/Instagram: @prometheuslegalconsultancy. 


Initiatiefnemer

Naam:

Prometheus Legal Consultancy

Website:

www.prometheuslegalconsultancy.nl

Telefoon:

E-mail:

info@prometheuslegalconsultancy.nl

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Amsterdam

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Annuleren