Spring naar inhoud

Prometheus Legal Consultancy

Toegevoegd op: 12 april 2021 Stichting Prometheus Legal Consultancy verleent snel én gratis digitaal juridisch advies voor o.a. coronagerelateerde juridische vragen.

Prometheus Legal Consultancy is een digitaal juridisch adviesbureau waar iedereen zijn/haar juridische vraag op een toegankelijke manier kan stellen. Geïnspireerd door een sterk rechtvaardigheidsgevoel, hopen acht enthousiaste rechtenstudenten met dit vrijwilligersinitiatief de vele mensen die juridisch in de knel zijn geraakt door de COVID-19-pandemie of zich anderszins geconfronteerd zien met een juridisch geschil te kunnen helpen waar nodig. Zij reiken de maatschappij in deze moeilijke tijd graag een helpende hand toe en zien het als hun maatschappelijke plicht om hun juridische kennis en praktijkervaring met anderen te delen.

De adviezen worden in teamverband geschreven door ambitieuze studenten van de opleiding Rechtsgeleerdheid en gecontroleerd door professionals uit de desbetreffende rechtspraktijken.

Heeft u behoefte aan een antwoord op uw juridische vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website www.prometheuslegalconsultancy.nl

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op: www.prometheuslegalconsultancy.nl of volg ons op Facebook/Instagram: @prometheuslegalconsultancy. 


Meer informatie

Initiatief

Prometheus Legal Consultancy

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Laten we de buurt mooier maken

Sierpleinbuurt in Nieuw West heeft een sierpleincomité nodig om de buurt leefbaar te houden.

Meer lezen over Laten we de buurt mooier maken

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel