Spring naar inhoud

Dress for Success

Toegevoegd op: 21 mei 2021

Dress for Success helpt mensen met een minimum inkomen op weg naar werk of participatie aan een gratis outfit voor een goede eerste indruk.

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success.

Dress for Success stuurt jou in een compleet nieuwe outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek, presentatie, naar een contractbespreking, een pitch of als je een activiteit gaat ondernemen die jouw participatie bevordert. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren of participeren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk (stage, vrijwilligerswerk).

Initiatiefnemer

Naam:

Dress for Success

Website:

www.dfs-amsterdam.nl

Telefoon:

020 - 615 73 70

E-mail:

winkel.amsterdam@dressforsuccess.nl

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Amsterdam

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Annuleren