Spring naar inhoud

For the love of Amsterdam

Toegevoegd op: 8 juni 2021 For the love of Amsterdam zet zich in om reuring en energie te brengen voor liefhebbers van Amsterdam èn om de musea en horeca te helpen.

De stad, de musea & de horeca hebben je nodig. Juist nu. Maar ook voor jou brengt een City Boost nieuwe energie, leuke inzichten en een mooi gesprek. 

Met de gratis Mini Boost ga je op pad (wandelend, fietsend, varend of gewoon op een bankje) met een duidelijke step-by-step guide. Ontdek door verrassende vragen meer over je wandelpartner en over Amsterdam. Wij hopen dat de vragen, die zijn geïnspireerd op de drie waarden uit het wapen van Amsterdam, een mooi en ander gesprek én wat aandacht voor elkaar opleveren. Als je wilt, kun je een vrijwillige donatie doen. Deze opbrengsten vloeien direct terug naar de musea. 
 
Vanaf 5 juni kun je ook de City Boosts boeken. Een City Boost is een unieke ervaring in Amsterdam. Je bezoekt tijdens een City Boost één van de drie deelnemende musea en maakt een wandeling door een bijzonder gedeelte van de stad. Onderweg is ook een horeca bezoek bestaande uit twee drankjes inbegrepen. Een City Boost is samengesteld op basis van een typisch Amsterdams thema: vrijheid, tolerantie of ondernemersgeest. Dit levert haakjes op voor grappige, verrassende en reflectieve gesprekken.
De City Boost doe je met maximaal 4 personen. We bieden ook de optie om je in te laten delen in een groepje met onbekenden. Zo ontmoet je nog eens iemand.
 
Ook de opbrengsten van de City Boosts vloeien direct terug naar de betrokken musea en horecagelegenheden in Amsterdam.
 
Ga naar de site www.fortheloveofamsterdam.nl en boek je City Boost. Nu is het moment om de stad, de musea en de horeca te steunen. 

Meer informatie

Initiatief

For the love of Amsterdam

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel