Spring naar inhoud

For the love of Amsterdam

Toegevoegd op: 8 juni 2021

For the love of Amsterdam zet zich in om reuring en energie te brengen voor liefhebbers van Amsterdam èn om de musea en horeca te helpen.

De stad, de musea & de horeca hebben je nodig. Juist nu. Maar ook voor jou brengt een City Boost nieuwe energie, leuke inzichten en een mooi gesprek. 

Met de gratis Mini Boost ga je op pad (wandelend, fietsend, varend of gewoon op een bankje) met een duidelijke step-by-step guide. Ontdek door verrassende vragen meer over je wandelpartner en over Amsterdam. Wij hopen dat de vragen, die zijn geïnspireerd op de drie waarden uit het wapen van Amsterdam, een mooi en ander gesprek én wat aandacht voor elkaar opleveren. Als je wilt, kun je een vrijwillige donatie doen. Deze opbrengsten vloeien direct terug naar de musea. 
 
Vanaf 5 juni kun je ook de City Boosts boeken. Een City Boost is een unieke ervaring in Amsterdam. Je bezoekt tijdens een City Boost één van de drie deelnemende musea en maakt een wandeling door een bijzonder gedeelte van de stad. Onderweg is ook een horeca bezoek bestaande uit twee drankjes inbegrepen. Een City Boost is samengesteld op basis van een typisch Amsterdams thema: vrijheid, tolerantie of ondernemersgeest. Dit levert haakjes op voor grappige, verrassende en reflectieve gesprekken.
De City Boost doe je met maximaal 4 personen. We bieden ook de optie om je in te laten delen in een groepje met onbekenden. Zo ontmoet je nog eens iemand.
 
Ook de opbrengsten van de City Boosts vloeien direct terug naar de betrokken musea en horecagelegenheden in Amsterdam.
 
Ga naar de site www.fortheloveofamsterdam.nl en boek je City Boost. Nu is het moment om de stad, de musea en de horeca te steunen. 

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Amsterdam

Gerelateerde initiatieven

Loading...

Initiatief

Straatcomité

Elke straat kan een straatcomité oprichten en krijgt een budget van de gemeente dat ze naar eigen inzicht bij de gemeente kan besteden

Meer lezen over Straatcomité

Initiatief

Supershortfilmproject

Het doel van mijn initiatief is om de jeugd in te zetten voor hun eigen filmproject

Meer lezen over Supershortfilmproject

Initiatief

Kamermuziek in de Koningszaal

Een nieuwe, toegankelijke concertserie voor het hele gezin

Meer lezen over Kamermuziek in de Koningszaal
Meer initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel