Spring naar inhoud

Wandelgroep Wijkraad

Toegevoegd op: 26 juli 2021 de Wijkraad organiseert een wekelijkse wandelgroep in Oud Zuid

Volledig corona-proof ontspannen en ontmoeten kan tijdens de wekelijkse wandelgroep van Wijkraad Zuid-West Amsterdam. Kom er eens uit, beweeg en wandel wekelijks mee op de zondagochtenden door Amsterdam-Zuid, de prachtige parken en onze ommelanden. U kunt rekening houden met wandelingen van twee uur en dient goed ter been te zijn. Na het wandelen drinken we samen gezellig een kopje thee!

Meer informatie

Initiatief

Wijkraad Zuid West

Website woczuidwest.nl
Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel