Spring naar inhoud

De Amsterdamse Bakfiets

Toegevoegd op: 11 oktober 2021

Wij hopen mensen met gevoelens van eenzaamheid te betrekken bij de samenleving door middel van initiatieven vanuit de Amsterdamse Bakfiets

De Amsterdamse Bakfiets is een initiatief om mensen met elkaar in contact te brengen en om vrijgevigheid en positiviteit te promoten. De bakfiets is voor iedereen die een laagdrempelig initiatief heeft om mensen mee te bereiken. 

Wij doen dit nu al door pannenkoeken uit te delen, maar ook door mensen uit te nodigen in de bakfiets voor een goed gesprek en een gezellig rondje te fietsen. De bakfiets is er ook om mensen een mooie vrijwilligersactiviteit te geven waarbij ze meer verbinding met de stad voelen en waarmee we mensen helpen om hun positivie initiatief makkelijk op te zetten. Je zou het kunnen zien als een mobiel mini buurthuis. 
De bakfiets is er voor iedereen, maar we richten ons op mensen die gevoelens hebben van eenzaamheid of worstelen met de anonimiteit van een grote stad. We spreken iedereen die alleen is aan en gaan een gesprekje aan. Door op straat rond te fietsen kun je mensen bereiken die normaal misschien niet naar een ontmoeitingsplek komen. 

Initiatiefnemer

Naam:

Studio Pancake

Website:

http://pancakeadventures.com/pannenkoekenbakfiets/

Telefoon:

0612181003

E-mail:

willem@studiopancake.nl

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Annuleren