Spring naar inhoud

Support voor mensen uit Oekraïne

Toegevoegd op: 9 maart 2022 Het netwerk wordt ingezet om Oekraïense vluchtelingen te helpen met huisvesting, mentale gezondheid en praktische en juridische zaken.

Open Embassy is op zoek naar mensen die goed Engels spreken, goed zijn in het verzamelen van informatie en/of de Oekraïense taal spreken. Het netwerk wordt ingezet om Oekraïense vluchtelingen te helpen met huisvesting, mentale gezondheid en praktische en juridische zaken.

Op woensdag 23 februari zijn Russische troepen Oekraïne binnengevallen. OpenEmbassy is bezig een netwerk te bouwen van mensen en organisaties in Nederland, die van steun kunnen zijn voor mensen die door de oorlog in Oekraïne worden gedwongen om hun land te verlaten en in Nederland aankomen of hier zijn en niet terug kunnen gaan.

Wil je ons hierbij helpen of ken je mensen die zich bij onze community willen aansluiten? Laat het ons weten. Ga naar: www.openembassy.nl/support-voor-mensen-uit-oekraine en vul het formulier in.

Meer informatie

Initiatief

Open Embassy

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Warme Huiskamer

Tolhuistuin creëert met de Warme Huiskamer een warme ruimte voor iedereen.

Meer lezen over Warme Huiskamer

Initiatief

Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

In onze weggeefwinkel koop je geen spullen, maar mag je ze gewoon meenemen. Op deze manier proberen we mensen in armoede te helpen, en geven we spullen een tweede leven.

Meer lezen over Stichting Weggeefwinkel Amsterdam

Initiatief

De NoordAs

De NoordAs is een actiegroep die opkomt voor mensen met kopzorgen door geldzorgen. We strijden tegen armoede door onze verhalen te delen met beleidsmakers, politici en elkaar.

Meer lezen over De NoordAs
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel