Spring naar inhoud

danslessen voor vluchteling kinderen

Toegevoegd op: 22 april 2022 Dans dansen bied danslessen aan voor vluchteling kinderen vanaf 3,5 t/m 16 jaar. Van ballet tot streetdance, modern, breakdance en hiphop.

Wil jij ook dansen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij bieden een veilige omgeving aan waar je kunt genieten van dans. De stijlen die wij aanbieden zijn:
Ballet
Modern
Streetdance
Hiphop
Breakdance

Meld je aan via info@dans-dansen.nl om een proefles te komen doen. Vermeld in de mail duidelijk je naam, leeftijd, telefoon nummer, wanneer je wilt komen en dat je een vluchteling kind bent.
Als je de les leuk vind en door wilt gaan met dansen, gaan wij de subsidie voor jou aanvragen!
Tot snel :-)

Meer informatie

Initiatief

dans dansen

Categorieën
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Eetproject Filah

Filah is een eetproject in de Van Der Hoopstraat. Elke maandag, woensdag en donderdag wordt daar gekookt. Ook vegetarisch. Een maaltijd kost 3 euro, of een strippenkaart van 10 maaltijden voor 25 euro. Iedereen is welkom! Elke dag een andere kok uit de buurt en vrijwilligers die er een gezellige avond van maken.

Meer lezen over Eetproject Filah

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel