Spring naar inhoud

Collectief Kapitaal

Toegevoegd op: 21 november 2022 Collectief Kapitaal is een beweging voor en door burgers. We streven naar een samenleving waarin iedereen garantie heeft op bestaanszekerheid. We voeren actie door een aantal huishoudens gedurende een jaar onvoorwaardelijk en substantieel te ondersteunen.

Geef ook jouw energie aan een ander. In november en december krijgt iedere burger in Nederland een besparing van 2 x 190,- euro op zijn energierekening. Sommigen van ons hebben dit hard nodig, anderen kunnen het missen. Jouw energiekorting is een energie-explosie voor een ander. Doneer ook via onze website: Collectief Kapitaal | een solidair systeem door iedereen, van ons allemaal en voor elkaar

Meer informatie

Initiatief

Collectief Kapitaal

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel