Spring naar inhoud

de FIXbrigade

Toegevoegd op: 28 november 2022 Wij helpen mensen met een laag inkomen (140% van het minimumloon) om hun woning comfortabel en energiezuinig te maken. Wij voeren allerlei energiebesparende maatregelen uit. Daarbij is het werk en het materiaal gratis.

Het is bedoelt voor mensen met een laag inkomen, die in Amsterdam Oost, Noord of Nieuw West wonen. Wij hopen binnenkort ook in de andere stadsdelen actief te kunnen worden. Wij geven bewoners een energieadvies, maar bovenal voeren wij alle kleine isolatie maatregelen uit. Daarbij komt een team van fixers bij je langs en die zijn gemiddeld een dag bezig bij jou thuis, om je woning tochtdicht te maken. Daarnaast stellen wij je centrale verwarming zo in dat je huis beter verwarmd wordt, en je een stuk minder energie gaat gebruiken. En voor mensen die een huis met vocht en schimmel hebben, doen wij metingen om aan te tonen wat de oorzaak van de schimmel is. 

Meer informatie

Initiatief

Jungle Amsterdam

Contact 0207373326
Categorieën
Voor wie
Waar

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel