Spring naar inhoud

de FIXbrigade

Toegevoegd op: 28 november 2022 Wij helpen mensen met een laag inkomen (140% van het minimumloon) om hun woning comfortabel en energiezuinig te maken. Wij voeren allerlei energiebesparende maatregelen uit. Daarbij is het werk en het materiaal gratis.

Het is bedoelt voor mensen met een laag inkomen, die in Amsterdam Oost, Noord of Nieuw West wonen. Wij hopen binnenkort ook in de andere stadsdelen actief te kunnen worden. Wij geven bewoners een energieadvies, maar bovenal voeren wij alle kleine isolatie maatregelen uit. Daarbij komt een team van fixers bij je langs en die zijn gemiddeld een dag bezig bij jou thuis, om je woning tochtdicht te maken. Daarnaast stellen wij je centrale verwarming zo in dat je huis beter verwarmd wordt, en je een stuk minder energie gaat gebruiken. En voor mensen die een huis met vocht en schimmel hebben, doen wij metingen om aan te tonen wat de oorzaak van de schimmel is. 

Meer informatie

Initiatief

Jungle Amsterdam

Contact 0207373326
Categorieën
Voor wie
Waar

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel