Spring naar inhoud

het Afvalpaleis

Toegevoegd op: 28 november 2022 Een plek waar alles rond het verminderen van afval draait. Een weggeefwinkel, repaircafé's, workshops, een huiskamer waar je koffie kan drinken en met anderen in gesprek kan gaan.

Het Afvalpaleis is er voor iedereen, voor mensen die weinig geld hebben en gratis spullen nodig hebben, voor mensen die minder afval willen produceren en willen leren hoe ze dat kunnen doen. En voor mensen die van hun spullen af willen, maar die liever niet weg gooien. 
Het Afvalpaleis is ook een plek waar je even kunt uitrusten en waar je je buren kunt ontmoeten, waar je workshops kunt volgen over allerlei onderwerpen om circulair te leven, of om energie te besparen. 

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel