Spring naar inhoud

het Afvalpaleis

Toegevoegd op: 28 november 2022 Een plek waar alles rond het verminderen van afval draait. Een weggeefwinkel, repaircafé's, workshops, een huiskamer waar je koffie kan drinken en met anderen in gesprek kan gaan.

Het Afvalpaleis is er voor iedereen, voor mensen die weinig geld hebben en gratis spullen nodig hebben, voor mensen die minder afval willen produceren en willen leren hoe ze dat kunnen doen. En voor mensen die van hun spullen af willen, maar die liever niet weg gooien. 
Het Afvalpaleis is ook een plek waar je even kunt uitrusten en waar je je buren kunt ontmoeten, waar je workshops kunt volgen over allerlei onderwerpen om circulair te leven, of om energie te besparen. 

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel