Spring naar inhoud

De Sociale Kruidenier

Toegevoegd op: 15 december 2022 De Sociale Kruidenier is een supermarkt en ontmoetingsplek voor Amsterdammers met een krappe beurs. Bij de Sociale Kruidenier kunnen klanten van de Voedselbank Amsterdam non-food en lang houdbare producten kopen tegen een kleine prijs, in aanvulling op hun voedselpakket.

Voor wie?

Als u klant bent bij de Voedselbank Amsterdam, komt u in aanmerking voor de Sociale Kruidenier. U kunt zich inschrijven op vertoon van uw geldige Voedselbankpas en legitimatiebewijs. 

Als u klant bent bij de Sociale Kruidenier krijgt u een account. Op de account wordt maandelijks tegoed aangevuld: u kunt boodschappen doen tot dit tegoed op is. Voor uw boodschappen betaalt u een eigen bijdrage van 30%. De overige 70% wordt van uw winkeltegoed afgehaald. U kunt alleen contant betalen.

Ontmoetingsplek

De Sociale Kruidenier is ook een ontmoetingsplek waar mensen terecht kunnen voor een kop koffie, een luisterend oor of laagdrempelig financieel advies. Wij bieden ook trainingen en workshops aan.

Doneren en/of vrijwilliger worden

De Sociale Kruidenier is ontzettend blij met uw eigen donaties van producten. Onze klanten hebben met name behoefte aan: wasmiddel en afwasmiddel, deodorant, douchegel, shampoo, maandverband, luiers (maat 4/5/6) en babydoekjes.

De Sociale Kruideniers draait naast een betaalde kracht helemaal op vrijwilligers. Lijkt het u leuk om één of meerdere dagdelen bij ons aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op. 

Ons basisassortiment
  • Wasmiddel & wasverzachter
  • Schoonmaakmiddelen
  • Toiletpapier & keukenrol
  • Vuilniszakken
  • Shampoo & douchegel
  • Deodorant
  • Maandverband & tampons
  • Koffie & thee
  • Suiker
  • Houdbaar beleg

We vullen het basisassortiment aan met spullen die wij via donaties of eenmalige acties binnen krijgen. 


Meer informatie

Initiatief

De Sociale Kruidenier

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel