Spring naar inhoud

Elythé bij Petra

Toegevoegd op: 17 december 2022 Elythé is een sociale kringloopwinkel in Amsterdam Noord. We helpen buurtbewoners die het financieel moeilijk hebben. Help je mee?

Bij ons is iedereen welkom. Wij verkopen zonder winstoogmerk spullen van mensen uit Amsterdam Noord. We rekenen ook geen provisie over de verkochte artikelen die zijn ingebracht door de noorderlingen.

Voor onze kerstactie zijn we afhankelijk van geschonken spullen en donaties. Help je mee om zoveel mogelijk kerstpakketten uit te delen aan onze ouderen in Noord? 

Breng je kerstspullen naar Elythé op Waddenweg 5 in Amsterdam Noord. Of draag bij via de QR code (vindbaar op Facebook bij de Sintactie).

Meer informatie

Initiatief

stichting Elythé bij Petra

Voor wie

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Initiatief

Vrouwenzanggroep in Vrouw en Vaart

Elke vrijdagavond komen vrouwen uit Nieuw-West bij Vrouw en Vaart om zich te verdiepen in de traditionele Hadra muziek en zang en schilderkunst. Zij werken aan ontwikkeling en bevrijding door muziek, zang en schilderen.

Meer lezen over Vrouwenzanggroep in Vrouw en Vaart

Initiatief

Stichting Clothing4u

Clothing4u maakt kledingpakketten met nieuwe kleding voor mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven om hen dat beetje hoop te geven voor een volgende stap in het leven.

Meer lezen over Stichting Clothing4u
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel