Spring naar inhoud

Repair Café

Toegevoegd op: 21 december 2022 Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Repair Cafés zijn gratis toegankelijk. Tijdens de bijeenkomst zijn er gereedschappen en materialen aanwezig. Ook zijn er reparateurs om jou te helpen met je reparatieklus.

We verrichten reparaties in allerlei categorieën: kleding en textiel, elektronisch, mechanisch en stilstaan, gereedschap, speelgoed, audio- en videoapparatuur en nog veel meer.
In het Repair Café leer je anders naar je spullen kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Zo hopen we bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Repair Cafés in Amsterdam
Op de kaart op onze website vind je een overzicht van alle Repair Cafés over de wereld. In Amsterdam zijn inmiddels tientallen Repair Cafés.

Vrijwilliger worden
Repair Café’s zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. We zoeken mensen met reparatiekennis, of mensen die dit graag willen leren. Vooral de jongere generatie moedigen we aan om reparateur te worden! Daarnaast zoeken we ook mensen die de gasten ontvangen.

Zelf een Repair Café starten
Je kunt ook zelf een Repair café starten bij jou in de buurt. Hoe dat moet vind je op onze website.

Foto: Lucy Lambriex

Meer informatie

Initiatief

Repair Café

Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel