Spring naar inhoud

Repair Café

Toegevoegd op: 21 december 2022 Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Repair Cafés zijn gratis toegankelijk. Tijdens de bijeenkomst zijn er gereedschappen en materialen aanwezig. Ook zijn er reparateurs om jou te helpen met je reparatieklus.

We verrichten reparaties in allerlei categorieën: kleding en textiel, elektronisch, mechanisch en stilstaan, gereedschap, speelgoed, audio- en videoapparatuur en nog veel meer.
In het Repair Café leer je anders naar je spullen kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Zo hopen we bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Repair Cafés in Amsterdam
Op de kaart op onze website vind je een overzicht van alle Repair Cafés over de wereld. In Amsterdam zijn inmiddels tientallen Repair Cafés.

Vrijwilliger worden
Repair Café’s zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. We zoeken mensen met reparatiekennis, of mensen die dit graag willen leren. Vooral de jongere generatie moedigen we aan om reparateur te worden! Daarnaast zoeken we ook mensen die de gasten ontvangen.

Zelf een Repair Café starten
Je kunt ook zelf een Repair café starten bij jou in de buurt. Hoe dat moet vind je op onze website.

Foto: Lucy Lambriex

Meer informatie

Initiatief

Repair Café

Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel