Spring naar inhoud

Taalcafé Stek Oost

Toegevoegd op: 3 januari 2023 Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Met een team van enthousiaste vrijwilligers bieden we elke dinsdagavond tussen 18:30 en 20:30 een taalcafé aan op woonlocatie STEK in Amsterdam Oost. We helpen mensen met de Nederlandse taal. Ook zijn we een plek waar mensen elkaar ontmoeten en een sociaal netwerk kunnen opbouwen. We zien je graag in ons taalcafé!

Meer informatie

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel