Spring naar inhoud

Stichting BuurtBuik

Toegevoegd op: 12 maart 2023 BuurtBuik zit op negen plekken in Amsterdam. Iedere week halen vrijwilligers voedsel op dat anders zou worden weggegooid en koken daar heerlijke, gezonde maaltijden van. Iedereen is welkom om aan te schuiven en mee te eten. Zo redden we voedsel, maken we de buurt gezelliger en helpen we elkaar.

Gratis, gezonde gezellige maaltijden van gered voedsel. Voor de buurt, door de buurt. Delen tot de laatste kruimel. Mensen helpen en mensen ontmoeten. Praktisch idealisme. Samen eten aan lange tafels. Steuntje in de rug. Gezelligheid. Voedselverspilling tegengaan. Samenwerken. Uit je bubbel. De wereld een beetje mooier maken. Dat is BuurtBuik. Iedereen is welkom om te komen eten of te komen helpen, kijk op de website wanneer een BuurtBuik bij jou in de buurt kookt!

Meer informatie

Initiatief

Stichting BuurtBuik

Voor wie
Subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel