Spring naar inhoud

Stichting BuurtBuik

Toegevoegd op: 12 maart 2023 BuurtBuik zit op negen plekken in Amsterdam. Iedere week halen vrijwilligers voedsel op dat anders zou worden weggegooid en koken daar heerlijke, gezonde maaltijden van. Iedereen is welkom om aan te schuiven en mee te eten. Zo redden we voedsel, maken we de buurt gezelliger en helpen we elkaar.

Gratis, gezonde gezellige maaltijden van gered voedsel. Voor de buurt, door de buurt. Delen tot de laatste kruimel. Mensen helpen en mensen ontmoeten. Praktisch idealisme. Samen eten aan lange tafels. Steuntje in de rug. Gezelligheid. Voedselverspilling tegengaan. Samenwerken. Uit je bubbel. De wereld een beetje mooier maken. Dat is BuurtBuik. Iedereen is welkom om te komen eten of te komen helpen, kijk op de website wanneer een BuurtBuik bij jou in de buurt kookt!

Meer informatie

Initiatief

Stichting BuurtBuik

Voor wie
Subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel