Spring naar inhoud

Samen de Natuurkamer

Toegevoegd op: 22 maart 2023 Vrijwilligerswerk, verbindende activiteiten en het vergroten van de leefbaarheid in het mooie groen van het Sloterpark

Vrijwilligers
De Natuurkamer biedt een verbindende plek in het groen van het Sloterpark waar vrijwilligers de ruimte krijgen om een zinvolle invulling te geven aan de werkzaamheden die zij verrichten in het park. We hebben vrijwilligers van het AZC. Zij leren bij ons de Nederlandse taal en gewoontes. We hebben ouderen die anders vereenzamen. We hebben betrokken buurtbewoners. En we hebben vrijwilligers die om diverse lichamelijke en/of geestelijke redenen (tijdelijk) niet aan het reguliere arbeidsproces deelnemen.

Leefomgeving
Met als die vrijwilligers (60 tot 70) vergroten we de leefbaarheid in de sociaal uitdagende wijken rond het Sloterpark door een aantrekkelijke en bruisende plek te creëren om te verblijven. Hier speelt het onderhoud en innoveren in het gebied een rol alsmede de laagdrempelige kiosk.

Sociale projecten en activiteiten
De Natuurkamer organiseert regelmatig sociale projecten en activiteiten en ondersteunt bewoners bij het organiseren van dergelijke projecten en activiteiten.

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Omgekeerde Adventskalender

Serve the City organiseert de “Omgekeerde Adventskalender” actie om Amsterdammers in nood op kerstavond met een goed gevuld kerstpakket te kunnen verrassen.

Meer lezen over De Omgekeerde Adventskalender

Initiatief

Stichting Rain Media

Een inclusieve en betrokken samenleving creëren waarin jongeren actief deelnemen en bijdragen aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer lezen over Stichting Rain Media

Initiatief

TUTTIFRUTTI-BUURTTUIN (Rozijnenstraat)

Belevings- en ontmoetingstuin, waarin ik probeer het contact tussen buurtbewoners te bevorderen en hen meer kennis te laten maken met de natuur om hun heen en welke invloed je daar zelf op kan hebben

Meer lezen over TUTTIFRUTTI-BUURTTUIN (Rozijnenstraat)
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel