Spring naar inhoud

Samen de Natuurkamer

Toegevoegd op: 22 maart 2023 Vrijwilligerswerk, verbindende activiteiten en het vergroten van de leefbaarheid in het mooie groen van het Sloterpark

Vrijwilligers
De Natuurkamer biedt een verbindende plek in het groen van het Sloterpark waar vrijwilligers de ruimte krijgen om een zinvolle invulling te geven aan de werkzaamheden die zij verrichten in het park. We hebben vrijwilligers van het AZC. Zij leren bij ons de Nederlandse taal en gewoontes. We hebben ouderen die anders vereenzamen. We hebben betrokken buurtbewoners. En we hebben vrijwilligers die om diverse lichamelijke en/of geestelijke redenen (tijdelijk) niet aan het reguliere arbeidsproces deelnemen.

Leefomgeving
Met als die vrijwilligers (60 tot 70) vergroten we de leefbaarheid in de sociaal uitdagende wijken rond het Sloterpark door een aantrekkelijke en bruisende plek te creëren om te verblijven. Hier speelt het onderhoud en innoveren in het gebied een rol alsmede de laagdrempelige kiosk.

Sociale projecten en activiteiten
De Natuurkamer organiseert regelmatig sociale projecten en activiteiten en ondersteunt bewoners bij het organiseren van dergelijke projecten en activiteiten.

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Initiatief

Vrouwenzanggroep in Vrouw en Vaart

Elke vrijdagavond komen vrouwen uit Nieuw-West bij Vrouw en Vaart om zich te verdiepen in de traditionele Hadra muziek en zang en schilderkunst. Zij werken aan ontwikkeling en bevrijding door muziek, zang en schilderen.

Meer lezen over Vrouwenzanggroep in Vrouw en Vaart

Initiatief

Stichting Clothing4u

Clothing4u maakt kledingpakketten met nieuwe kleding voor mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven om hen dat beetje hoop te geven voor een volgende stap in het leven.

Meer lezen over Stichting Clothing4u
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel