Spring naar inhoud

Samen de Natuurkamer

Toegevoegd op: 22 maart 2023 Vrijwilligerswerk, verbindende activiteiten en het vergroten van de leefbaarheid in het mooie groen van het Sloterpark

Vrijwilligers
De Natuurkamer biedt een verbindende plek in het groen van het Sloterpark waar vrijwilligers de ruimte krijgen om een zinvolle invulling te geven aan de werkzaamheden die zij verrichten in het park. We hebben vrijwilligers van het AZC. Zij leren bij ons de Nederlandse taal en gewoontes. We hebben ouderen die anders vereenzamen. We hebben betrokken buurtbewoners. En we hebben vrijwilligers die om diverse lichamelijke en/of geestelijke redenen (tijdelijk) niet aan het reguliere arbeidsproces deelnemen.

Leefomgeving
Met als die vrijwilligers (60 tot 70) vergroten we de leefbaarheid in de sociaal uitdagende wijken rond het Sloterpark door een aantrekkelijke en bruisende plek te creëren om te verblijven. Hier speelt het onderhoud en innoveren in het gebied een rol alsmede de laagdrempelige kiosk.

Sociale projecten en activiteiten
De Natuurkamer organiseert regelmatig sociale projecten en activiteiten en ondersteunt bewoners bij het organiseren van dergelijke projecten en activiteiten.

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel