Spring naar inhoud

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Toegevoegd op: 28 mei 2023 Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Voor alle bewoners in Slotervaart, rondom het Marie Louise Loeberplantsoen en Jan Tooropstraat # 8. Wij zijn buurtverbinders, zorgen voor ontmoetingen. Samen in de tuinaarde wroeten. Met elkaar brood bakken in onze houtoven, die naast de Stadskas gebouwd is. Goedkoop of gratis maaltijden maken, de buren uitnodigen om te komen eten. Ook de eenzame buur uit huis halen. Een veilige plek waarborgen voor iedereen. En natuurlijk ook plezier maken, kinderen, ouderen, wij allemaal. Wij zijn nog aan het opstarten, met kleine resolute stappen, september 2023 zijn we er klaar voor. En alle hulp is welkom, van gordijnen tot en met horecaservies, glazen en een goede koffiemachine. Stoelen in de buurtkamer, verlichting, een timmerman-vrouw om kasten te maken in de kas. Elektra hulp. O ja, doneren mag ook. 

Meer informatie

Initiatief

De Stadskas, de Buurtkamer, de Tuin van Toorop en de Broodbakhoutoven. I.O.

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel