Spring naar inhoud

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Toegevoegd op: 28 mei 2023 Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Voor alle bewoners in Slotervaart, rondom het Marie Louise Loeberplantsoen en Jan Tooropstraat # 8. Wij zijn buurtverbinders, zorgen voor ontmoetingen. Samen in de tuinaarde wroeten. Met elkaar brood bakken in onze houtoven, die naast de Stadskas gebouwd is. Goedkoop of gratis maaltijden maken, de buren uitnodigen om te komen eten. Ook de eenzame buur uit huis halen. Een veilige plek waarborgen voor iedereen. En natuurlijk ook plezier maken, kinderen, ouderen, wij allemaal. Wij zijn nog aan het opstarten, met kleine resolute stappen, september 2023 zijn we er klaar voor. En alle hulp is welkom, van gordijnen tot en met horecaservies, glazen en een goede koffiemachine. Stoelen in de buurtkamer, verlichting, een timmerman-vrouw om kasten te maken in de kas. Elektra hulp. O ja, doneren mag ook. 

Meer informatie

Initiatief

De Stadskas, de Buurtkamer, de Tuin van Toorop en de Broodbakhoutoven. I.O.

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel