Spring naar inhoud

Mamby Club 2.0

Toegevoegd op: 31 augustus 2023 Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

De Mamby Club werd in 2021 al eerder georganiseerd en was een groot succes. De club gaat nu verder met nieuwe leden die vooraf het boek Mamby, terug naar het begin, door Mildred Luijdjens, hebben gelezen. 
De Mamby club is bedoeld voor nieuwsgierige kinderen van 10 tot en met 13 jaar uit Amsterdam Zuidoost, die van lezen, schrijven, fotograferen en mensen interviewen houden.
Clubleden komen na schooltijd en in de vakanties bijelkaar, om leuke activiteiten te ondernemen, met de thema's uit het boek Mamby als uitgangspunt.  
Uiteindelijk leggen we alles vast en werken we samen toe naar een product, waar andere kinderen ook plezier van hebben. 
Aan het eind van de periode organiseren de clubleden zelf een bijeenkomst voor ouders, broertjes, zusjes en buurtgenoten, waarbij ze laten zien wat ze allemaal hebben geleerd en beleefd. 
Op deze manier worden er nieuwe talenten ontdekt en benut. 
De workshops worden geleid door ervaren professionals van diverse culturele achtergronden. 
  

Meer informatie

Initiatief

Millanguage

Website

Geen website

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel